*** Tiedote/Messukeskus: Karmakiller on rohkeasti erilainen joogatapahtuma ***

16.05.2019, 15:29 Tiedotepalvelu

Lokakuussa Messukeskuksessa järjestettävä, kansainväliselle yleisölle suunnattu Karmakiller Yoga Festival yhdistää urbaania kaupunkikulttuuria ja joogan perinteitä. Sisällöt kurottavat liikuntalääketieteestä joogafilosofiaan ja vauhdikkaisiin eri lajien harjoitustunteihin. Karmakiller järjestetään 19.-20.10. samaan aikaan I love me -messujen kanssa.

Karmakiller on Skandinavian ensimmäinen joogan ammattilaisille ja lajia pidempään harjoittaneille suunnattu joogatapahtuma. Opettajat, luennoitsijat ja esiintyjät edustavat kaikki oman aihealueensa ykkösosaamista. Mitään tapahtuman joogatunneista, työpajoista tai luennoista ei ole koskaan aiemmin esitetty Suomessa. Joogit saavat Karmakillerissä uutta inspiraatiota niin Kalevalasta, kiinalaisesta lääketieteestä kuin kehonpainoharjoittelustakin.

- Karmakiller tarjoaa kauan kaivattua laatua lajin harrastajille. Vihdoin meillä on hyvinvoinnin, joogan ja liikunnan tapahtuma, joka kokoaa saman katon alle tutkijat, harrastajat ja maan kokeneimmat opettajat. Uskon, että tapahtumasisällöt vetävät myös paljon ulkomaisia joogaturisteja mukaan. Messukeskus antaa kaiken aikaa kasvavalle tapahtumalle loistavat puitteet, Karmakiller-tapahtuman tuottaja Mia Jokiniva kertoo.

Joogatraditiota modernilla twistillä

Karmakillerin tämän vuoden teema on SHIFT, joka viestii rohkeudesta katsoa joogaa ja sen kehittymistä uusin silmin. Karmakiller ammentaa sisältönsä perinteisten joogasuuntauksien ja modernin tutkimuksen kohtaamisesta. Molemmat tarjoavat tämän päivän ihmiselle keinoja jaksaa omassa arjessa; pienin mutta tärkein muutoksin.

- SHIFT tarkoittaa ennen kaikkea aktiivista, itse ja yhdessä aiheutettua muutosta. Joogasta on tullut viime vuosina hyvinvoinnin valtavirtaa, ja sen erilaiset työkalut ovat tuttuja Piilaaksosta Pieksämäelle. Myös yliopistotutkimus on siirtynyt viime vuosina isosti joogakentälle, ja se karistaa vauhdilla viimeisiäkin ituhippeilyn mielikuvia lajin harteilta. Olen iloinen nähdessäni, että laji tarjoaa elämänsisältöä ja hyvinvointia koko ajan kasvavalle suomalaiselle harrastajajoukolle, sekä samalla myös pääelinkeinon yhä useammalle joogayrittäjälle, Jokiniva summaa.

Karmakillerin esiintyjäkaarti on vakuuttava, mukana on lähes 30 huippuosaajaa tutkijoista opettajiin. Luento-ohjelmassa on monipuolisesti aiheita muun muassa joogan anatomiasta, joogayrittäjän mahdollisuuksista ja joogasta osana tulevaisuuden terveydenhuoltoa. Tunnetuimpia vieraita ovat Ruotsin maineikkaimpiin joogaopettajiin kuuluva Ulrika Norberg, joka aloitti uraauurtavan työn joogan tuomiseksi Skandinaviaan jo 30 vuotta sitten. Ulrica on kirjoittanut useita suomeksikin käännettyjä hittikirjoja joogasta. Kotimaisista huippuasiantuntijoista ja joogaohjaajista mukana ovat muun muassa Kaisa Jaakkola, Fatima Witick, Måns Broo, Jukka Rajala ja Deepthi (Kirsi Ranto).

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus. Se järjestetään 18.-20.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Karmakiller Yoga Festival järjestetään 19.-20.10. Messukeskuksessa samaan aikaan I love me -messujen kanssa. Karmakillerin liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn myös I love me -messuille.

Messukeskus - Sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | 100.messukeskus.com

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fiwww.facebook.com/iloveme.fi

IG: @iloveme_official

#iloveme2019

https://www.karmakillerfestival.com/

Kuvia I love me -messuilta 2018: <a href="https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/I+love+me/Kuvat+I+Love+Me+18/">https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/I+love+me/Kuvat+I+Love+Me+18/

Kuvat:

Karmakiller järjestetään Messukeskuksessa. Kuva: I love me -messujen jooga-alueelta 2017.

https://www.sttinfo.fi/data/images/00180/181411a8-8a26-40cb-9b95-7ddbcd281c68.jpg

Linkit:

Tapahtuma facebookissa http://www.facebook.com/iloveme.fi

Tapahtuman nettisivut http://www.iloveme.fi

http://www.facebook.com/iloveme.fi
http://www.iloveme.fi
STT
Bookmark and Share