Kansainvälinen liivijengi Outlaws MC kokoontuu Vääksyssä - poliiseja valvomassa "kohtuullinen määrä"

Vääksy 12.08.2017, 17:47 Kotimaa

Liivijengi Outlaws MC:llä on käynnissä ensimmäinen kansainvälinen kokoontuminen Suomessa. Asikkalan Vääksyssä Hotelli Tallukassa viikonloppuna järjestettävään kokoontumiseen on saapunut komisario Jorma Joki-Anttilan mukaan jengiläisiä myös ulkomailta.

Joki-Anttilan mukaan viikonloppu on sujunut tähän mennessä rauhallisesti. Poliiseja on varattu hänen mukaansa paikalle "kohtuullinen määrä".

- Olemme varautuneet järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitoon paikkakunnalla, sen läheisyydessä sekä muissa paikoissa, missä tällainen kokoontuminen voi aiheuttaa häiriöitä. Toistaiseksi kaikki on sujunut suunnitelmien mukaan, Joki-Anttila Hämeen poliisista kertoo.

Poliisi on valvomassa muun muassa mahdollisten yhteenottojen varalta. Niitä voi syntyä esimerkiksi eri liivijengien kohtaamisessa.

Aiemmin poliisista arvioitiin, että paikalle saapuisi toistasataa Outlaws MC:n jäsentä. Joki-Anttila ei halua arvioida Vääksyyn saapuneiden määrää tarkemmin.

- Olemme varautuneet erilaisiin tilanteisiin. Tilanne voi muuttua nopeastikin, joten on vähän huono antaa mitään tämänhetkistä arviota, Joki-Anttila sanoo.

STT
Bookmark and Share